شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، عرصه سیاست و دیپلماسی را میدان مبارزه دانست و گفت: در این میدان باید بر اساس راهبرد نرمش قهرمانانه، از حقوق مسلم خود حفاظت و دفاع کنیم.

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به نشست 1+5 ، اظهار داشت: گام اول سیاست، همراه با دیپلماسی و گفت‌وگو می‌باشد که در این عرصه، به نظر می‌رسد موقعیت ممتازی برای ایران وجود دارد، تا در عرصه بین‌الملل در عمل و نظر، منطق سنجیده و حساب‌شده خود را نشان دهد.

وی با بیان این که طبیعی است که در این مرحله از مذاکرات 1+5 ، مذاکره و گفت‌وگو عملیاتی می‌شود، ‌اظهار داشت: البته هرگز به این معنی نیست که ایران در برابر نوع مقابله‌ای که ممکن است دشمن و طرف مذاکره کننده برای ایران به وجود آورد، از خواسته‌های خود کوتاه بیاید.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود:‌ در این مرحله مذاکرات، ایران باید در عرصه بین‌المللی و فضای حقوق بین‌الملل با رویکرد سنجیده حساب‌شده و منطقی حضور یافته و با این رویکرد با 1+5، گفت‌وگوی صریح داشته باشد.

وی با تأکید بر این که همراه با این چارچوب دقیق و منطقی نباید از خواسته‌های به حق خود کوتاه بیاییم، اظهار کرد: داشتن این رویکرد در مذاکرات، تحقق تئوری و کلان‌نظری نرمش قهرمانانه است که مقام معظم رهبری آن را تبیین کرده است.

حجت‌الاسلام سید باقری ادامه داد:‌ امروزه دشمن بیش از هر چیز نگران است که ما گفت‌وگویی سنجیده، منطقی و معقول داشته باشیم و در عین حال از خواسته‌های به حق خود کوتاه نیاییم.

این استاد حوزه ادامه داد: جنگ‌افروزان و رژیم صهیونیستی به دنبال این هستند که مذاکرات به شکست و بن‌بست برسد و ایران نیز از خواسته‌های خود کوتاه بیاید.

وی  با بیان این که دیپلماسی موفق یعنی  در عین تکیه بر خواسته‌های معقول خود، از آرمان‌ها، از جمله غنی‌سازی اورانیوم و استفاده از فن‌آوری هسته‌ای کوتاه نیاییم، افزود:‌ وقتی کارگروه دیپلماسی در فرایندی سنجیده در میدان مواجهه با دشمن ضربه‌ای سنگین به آنها وارد کنند آن را در کنج میدان نبرد گیر بیندازند و از خواسته‌های منطقی خود کوتاه نیایند، فرایندی سنجیده‌ است.

عضو هیأت مدیره انجمن مطالعات سیاسی حوزه افزود: در این صورت، هم نگرانی بین‌المللی برطرف می‌شود و هم خط قرمزهای ایران از جمله غنی‌سازی و حقوق مردم در این عرصه حفظ می‌شود.

وی در پایان عرصه سیاست و دیپلماسی را مانند میدان مبارزه و هم‌‌آورد دانست و گفت: در این میدان مبارزه به دور از احساسات باید به طرف مقابل و دشمن خود ضربه کاری وارد کرد و بر اساس راهبرد نرمش قهرمانه، از حقوق مسلم خود حفاظت نمود.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha